VoteIT

VoteIt är ett digitalt verktyg för digitala beslutsmöten eller för att hantera vissa beslutsprocesser under traditionella möten.
Inför Kongressen, används VoteIt för förbehandling av motionerna i några omgångar under någon v. Under själva kongressen, används VoteIt vid omröstningar istället för mentometrar.

VoteIT är utvecklat av föreningen VoteIT. Ett tjugotal organisationer i Sverige använder det. Mer information på http://voteit.se

MP.VoteIT.se är miljöpartiets VoteIt-server.
För att kunna logga in, måste du registrera ett konto. 
E-postadressen du ska logga in med är den som finns i medlemsregistret och det är dit du fått inbjudan till mötet. Har du flera olika e-postadresser så prova med alla först. Inloggningen är kopplad till medlemsregistret så vi kan säkerställa att det bara är medlemmar som kommer in. 

Om du glömt ditt lösenord trycker du på Återställ lösenord i inloggningsrutan. Då kommer ett mejl från VoteIT, kolla i skräpposten om det inte dyker upp i inkorgen.

Fungerar det inte trots att du gjort ovanstående så mejla vasterbotten@mp.se, från det konto du försöker logga in som och beskriv ditt problem.
Lathund för VoteIT, ger lite information om hur du använder VoteIt i kongressarbetet.